×
Catalogus catalogue

Leden kunnen hun sportclubs op een eenvoudige manier helpen:

1) Vanaf 5 mei 2021 tot en met 12 juli 2021 krijgt elke klant in alle Carrefour-winkels in België en op Carrefour.eu per aankoopschijf van €20* en bij deelnemende producten steuncodes.
Er zijn 10 miljoen steuncodes te verdelen.

2) Elke steuncode heeft een unieke QR code. Door deze te scannen met de handige steunjesportclub app of in te geven op de website kunnen 2 deze steuncodes aan een club naar keuze worden geschonken.

3) Met deze codes kunnen we materiaal en andere producten bestellen die we nodig hebben voor onze activiteit en om uw sport nog leuker te maken.

Wat doe je als club ?

Een club die wil deelnemen - en we nemen aan dat alle 25.000 Belgische sportclubs zullen deelnemen - kunnen eenvoudig een clubaccount aanmaken op steunjesportclub.carrefour.eu. Dit houdt geen enkele verdere verplichting in. Op die website kan men op de clubpagina eenvoudig volgen hoeveel steuncodes er al aan jouw club geschonken zijn.

Via die pagina kan de club ook aangeven wat er op de favorietenlijst staat, zodat de leden en vrienden van jouw club kunnen zien waarvoor ze meesparen. Om steuncodes om te wisselen voor producten, moet de club dus eerst geregistreerd zijn.

Hoe maak je een clubaccount ?

1) REGISTREER JE CLUB
Je kan je club heel eenvoudig online registreren op steunjesportclub.carrefour.eu. Hou daarvoor jouw gegevens bij de hand (je vindt deze in de brief op naam van de club):

• persoonlijke inlogcode
• tijdelijk wachtwoord
• club-ID

Voer deze gegevens in samen met een geldig e-mailadres en bevestig jouw verzoek tot deelname. Heb je deze folder in handen zonder begeleidende brief, stuur dan je aanvraag naar steunjesportclub@promocontact.eu. Geef ons wat informatie over de sporttak, je registratienummer bij jouw sportfederatie en het aantal leden.

2) ONTVANG EEN BEVESTIGING
Na registratie ontvang je een e-mail om de registratie af te ronden. Hierin word je gevraagd om jouw voorlopige wachtwoord te wijzigen naar een persoonlijk wachtwoord. Hierna kan je ook contactgegevens zoals afleveradres, contactpersoon of telefoonnummer aanpassen en opslaan.

3) GEBRUIK JE CLUBACCOUNT
Je kan nu steeds eenvoudig inloggen op je club account. Daar kan je meteen volgen hoeveel steuncodes je club al ontvangen heeft. Je kan er ook aangeven welke geschenken jullie als club wensen, zodat iedereen die meespaart dit ook kan zien. Ook je bestelgeschiedenis kan je hier eenvoudig volgen. Je club account pagina kan je personaliseren. Een leuke profielfoto zorgt voor herkenning!

Hoe kan je bestellen ?

Genoeg steuncodes verzameld?

Heb je als club voldoende steuncodes ontvangen voor één van de favoriete geschenken, dan kan je dat eenvoudig via deze website bestellen. Surf naar steunjesportclub.carrefour.eu om ze vanuit je clubaccount in te wisselen en zo snel je gekozen artikelen te ontvangen …

Je kunt in meerdere keren bestellen, of je steuncodes verzamelen om ineens een grotere bestelling te plaatsen. Des te meer steuncodes jouw club verzamelt, des je beter voor jouw club. Men kan voor meerdere clubs sparen, het is dus belangrijk om leden en sympathisanten aan te moedigen om maximaal jouw club te ondersteunen